tirsdag 13. mai 2008

Tweet Scan: Finn det du trenger

Det dukker stadig opp morsomme, praktiske tips på bloggen til Clay Burell, Beyond School. I dag er det Tweet Scan, en tjeneste som du kan bruke til å søke opp tweets om hva som helst. Dersom du bruker Twhirl har du alt denne tjenesten integrert i søkefunksjonen. Jeg søkte på NKUL for å se om det var flere som hadde skrevet noe om det - ikke særlig stor fangst, men likevel. Nok en app til Twitter! Er du over gjennomsnittet interessert i å lære mer om Twitter, er det en god ide å lese Den store Twitterguiden 1 og 2 på TeknoNytt.

Andre innlegg på denne bloggen om Twitter

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg har fremdeles ikke helt skjønt poenget med twitter, jeg....

Nå har jeg omsider laget meg en OpenID siden både din og Leifs blogg ikke har andre varianter for "signering" av innlegg. Men nå lurer jeg fælt på hva som egentlig dukker opp som avsender ;-)

Frøydis Hamre

Ingunn sa...

Hehe, jeg trodde først at du var en spammer ;) Twitter blir bedre ved bruk, akkurat som mange sko! Jeg har mest glede av den mer uformelle stilen som Twitter innbyr til, et fint supplement til bloggingen. Dessuten er det stedet for hjelp og tips når man trenger det. I tillegg får jeg kjapp beskjed når noen har postet på bloggen sin.

Anonym sa...

Jeg prøver igjen - man kan visst ha flere identifietellerannet...

FH

Legg inn en kommentar

Jeg har flyttet, så kommentarer på denne bloggen blir ikke lenger fulgt opp. Du finner meg på http://ingunnkjolwiig.no