lørdag 31. mai 2008

Smugstart på sommerferien

En liten pause i en vanvittig innspurt mot 120 standpunktkarakterer - unnskyld, 240, jeg glemte et øyeblikk at alle elever skal ha tre karakterer i norsk - tilbragt på Hvalstrand og Vollen.
Årets første sjøbad for jentene, høysommertemperatur på land, deretter deilig lunsj hos Mads & Martin. Nå: Rette videre!

2 kommentarer:

Fruen fra havet sa...

240 karakterer??? JA, da blir ikke du arbeidsledig....

Om en ukes tid er jeg forhåpentligvis adjunkt med tillegg - og da blir det ut i den "harde hverdag": som lærer i spansk og (antagelig) norsk eller KRL på videregående og ungdomsskole. Da må jeg nok ty til både din blogg - og andres. Godt å ha et sted å hente tips, ideer, inspirasjon...

I den "harde hverdag" venter mange utfordringer. Det jeg føler som den største akkurat nå, er det du skriver om:nemlig vurdering. I utdannelsen har vi knapt hatt om dette, så jeg har en hard sommer foran meg da jeg må skaffe meg kompetanse på dette området...

Har du gode tips om hvor jeg kan hente tips, råd ol., takker og bukker jeg :-)

Lykke til med vurderingene dine.

hilsen fruen fra havet

Ann S. Michaelsen sa...

For en deilig helg! og for noen fine bilder du har lagt ut! selv er jeg oppe i 49 rettede eksamensoppgaver. Jeg befinner meg rett og slett i et lite eksamens (sa jeg helvete?), ikke før jeg har rettet en bunke ligger det en lapp med ny rekkomandert sending i posten. Når eksamensansvarlig er syk i tillegg sier det seg selv. Jeg er lei av eksamen! Men sol og varme gjør sitt til å muntre en opp! Som du sier! Så etter et bad til er det bare å krumme nakken og rette litt til!

Legg inn en kommentar

Jeg har flyttet, så kommentarer på denne bloggen blir ikke lenger fulgt opp. Du finner meg på http://ingunnkjolwiig.no