tirsdag 27. mai 2008

Den neste uken....

...blir det nokså stille her. Dersom jeg skal kunne avslutte skoleåret med æren noenlunde i behold må jeg få unna en hel del papirarbeid, mye mer enn det jeg orker å liste opp her. I stedet får dere dette bildet, og så kan dere jo lure på om jeg valgte det fordi det denoterer ørken, konnoterer sterk varme eller at det brenner under føttene, har min favoritt-komplementærkontrast, symboliserer (romantikkens) ensomme vandrer eller bare fordi det er vakkert?
Foto: Matteo Dudek på Flickr

4 kommentarer:

Marita sa...

Samme her, mye papirarbeid, sitter med karakterer for 2. klasse nå og forsøker å samle noen tråder..., og da er det jo alltid hyggelig når det kommer et blogginnlegg til avveksling. Ellers tror jeg bildet kan ha noe med fargene å gjøre, i alle fall dersom jeg ser det i sammenheng med de andre fargene på bloggen din. God innspurt og fint bilde!

Ingunn sa...

Hehe, jeg føler meg litt som den ensomme rytter nå - lang vei igjen før ørkenen er krysset. Men da burde jeg nok heller tatt et western-bilde. Forøvrig har du rett i at jeg er glad i disse nyansene av blått og oransje. God innspurt du også!

merete sa...

Innspurten, - "alt" skal jo falle på plass før sommeren. Og så er det blanke ark (nesten) og nye skritt som skal gåes til høsten :-)

Bildet? Litt av alt, tenker jeg, siden du kom på å skrive det. Mest mangefølelsen her og nå framfor at det er et bilde du har lengtet etter å legge ut i bloggen ved en passende anledning?

Ingunn sa...

Du har så rett, Merete. Dessuten er kravene til dokumentasjon i skolen etterhvert temmelig voldsomme, så papir- og etterarbeid utgjør en altfor stor del av jobben. Bildet har jeg ikke hatt så lenge, men jeg falt umiddelbart for det. Jeg har alltid en tanke bak bildene jeg bruker her, men dette var ekstra spennende.

Jeg koser meg med bloggen din, så bare vent,snart tar jeg frem symaskinen igjen ;)

Legg inn en kommentar

Jeg har flyttet, så kommentarer på denne bloggen blir ikke lenger fulgt opp. Du finner meg på http://ingunnkjolwiig.no