onsdag 18. mars 2009

Mitt innlegg på ITSL 09

6 kommentarer:

LK sa...

Så flink du er Ingunn! Stolt over å være kollega med deg!

Anonym sa...

Flott! Har oppdatert referatet med lenke - ser at det blir etterarbeidet fra denne konferansen: oppdatere postene med lenker!

EinarB sa...

Fin presentasjon! Hvordan er bilde nr. 27 laget?

Eirik sa...

Og du brukte bildet mitt på nest siste lysbilde; det at jeg slang meg på sykkelen og tok det var ikke forgjeves - nå har det vært på konferanse i Bergen...

Forresten, så at du nevnte kritisk tenkning på en av slidene; en god film til undervisning i kritisk tenkning er Here be Dragons (og her via YouTube). Det kan godt hende at det kommer en norsk undertekst til filmen snart; ville den kanskje blitt aktuell i undervisning da? Jeg kunne ikke tenke meg en bedre film å se i naturfagen, men om de feiler kunne dere jo presse den inn i norsken :-)

Ingunn sa...

Takk for hyggelige kommentarer om presentasjonen min! Bilde nr 27 er lagd ved hjelp av Friend Wheel-applikasjonen til Facebook, @Einar.

@Eirik: Bildet ditt blir brukt både her og der, sjekk f.eks. klassebloggen til LK. Det er et godt bilde å ta frem når skolen vår skal reklameres for. Du så vel at jeg har kreditert deg? Jeg skal sjekke ut den filmen du nevner, takk for tipset!

Eirik sa...

Ja, jeg så du hadde kreditert meg - det var ikke poenget å rope ut om noen mangler, men heller en fantastisk henrykkelse over å se det igjen. Sist gang jeg så det brukt var det en i klassen som hadde brukt det, uten det minste hensyn til opphavsmannens lisensvalg...

Og jeg har dessverre ikke vært inne på klassebloggen til LK, nei. Jeg får beskjed hvis folk krediterer meg med en link, som er det eneste som forlanges av CC-lisensen i gjengjeld for bruken (hint, hint).

Legg inn en kommentar

Jeg har flyttet, så kommentarer på denne bloggen blir ikke lenger fulgt opp. Du finner meg på http://ingunnkjolwiig.no