mandag 24. mars 2008

twitter (mikroblogging)

Jeg er jo en hund etter nye leketøy. Nå har jeg fått meg en twitter-konto også, og jeg fant deg, Jeanette. Men hva kan dette brukes til? Det er tydelig at mange er kjempebegeistret for twitter ute i bloggosfæren, men jeg ser foreløpig ikke helt den store nytteverdien. Er det andre som har erfaring med dette og som kan gi meg noen tips?

6 kommentarer:

Leif Harboe sa...

Twitter er som du sier, noe som jeg registrerer mange av de amerikanske bloggerne er veldig begeistret over. Poenget er vel at en kan ha en løpende dialog i sanntid.

jeanette tranberg sa...

Hei Ingunn
Det ble en egen post ut av dette. c",)

Atle Roijen sa...

Gir det noen fordeler å kvitre i forhold til å bruke Messenger tro?

Hilsen
Atle

Ingunn sa...

Tja, det er vel ikke jeg den rette til å uttale meg om, men det virker som man kan slå sammen MSN, blogging og SMS i en kjapp tjeneste? Man når vel flere på en gang gjennom Twitter enn MSN? Jeanette, takk for utfyllende blogginnlegg om mulige bruksområder for Twitter.

Ingunn sa...

Nå har jeg kvitret i et par dager - håper ikke noen er lei av meg allerede :). Foreløpig er det kommet inn mange gode tips og pekere, og jeg har lært et par nye ting. Dessuten har jeg igjen fått bekreftet at voksne ikke skiller seg så mye fra ungdom som man ofte tror. Mao mange artige, men temmelig tullete meldnger som gir litt farge til twitter. Uten det ville det fort blitt veldig seriøst. Og det har vi jo bloggene til, eller hva?

Atle Roijen sa...

Hallo!
Fordelen er i allfall at noen som sitter på et rigid IT-regime kan være i kon tinuerlig kontakt uten å bruke Messenger. Her på Statens vegvesen kan vi ikke bruke messenger. Artig at du har fått en del tips. Så har jeg også fått prøvd det litt.

Hilsen
Atle

Legg inn en kommentar

Jeg har flyttet, så kommentarer på denne bloggen blir ikke lenger fulgt opp. Du finner meg på http://ingunnkjolwiig.no