onsdag 6. mai 2009

Kurs og foredrag våren 09

Denne våren har jeg vært aktiv på mange fronter: Jeg har blant annet vært så heldig å bli invitert til flere konferanser, samlinger og kurs de siste månedene. Det jeg stort sett blir bedt om å si noe om er blogging, wikiskriving og annen web 2.0-aktivitet i klasserommet, noe om hvordan jeg tenker meg og prøver ut løsninger på situasjonen med den trojanske musa, og i det siste også mye fokus på d&b. Det er alltid både inspirerende og hyggelig å få være "emissær" (min bestefar var det, kanskje jeg har formidlingsiveren etter ham?) Jeg håper selvsagt at jeg også treffer noen med det glade budskap.

I dag var det norsklærerne i Hordaland med Margreta Tveisme i spissen som inviterte. Margreta introduserte meg som en god kollega, noe jeg satte stor pris på siden jeg føler det samme om henne selv om vi bare såvidt har møttes en gang tidligere. Blogging og Twitter gjør skole-Norge mindre! Jeg hadde tre timers foredrag/kurs på Tertnes vgs i Åsane, og presentasjonen finner du under. Den observante leser vil se at jeg gjenbruker mange slides blant annet fra It's Learning-konferansen i presentasjonen her, men det er ikke nødvendigvis det samme innholdet som blir formidlet, eller samme vinkling fra gang til gang.

3 kommentarer:

Ingrid Svennevig Hagen sa...

Hei Ingunn!
Jeg ville bare si at det er veldig inspirerende å jobbe sammen med deg. Jeg har lært mye av deg og setter pris på å være sammen med deg i virkeligheten også - ikke bare i web 2.0-sfæren.
Beste hilsen
Ingrid

Magnus (rolldan) sa...

Dette var godt lesestoff tidlig en torsdags morgen. Kommer å følge med på hva som skjer her, twitter, d&b og wikien din. Takk

Ingunn sa...

@Ingrid: Tusen takk! For en hyggelig hilsen å få på begynnelsen av en ny arbeidsdag. Takk det samme, vil jeg si, jeg er veldig glad for at du tilhører min krets med hyggelige og inspirerende kolleger på Sandvika!

@Magnus: Takk for det. Jeg ser du har en svært interessant blogg selv som jeg kommer til å følge med på videre.

Legg inn en kommentar

Jeg har flyttet, så kommentarer på denne bloggen blir ikke lenger fulgt opp. Du finner meg på http://ingunnkjolwiig.no