fredag 8. august 2008

Morsomt om Twitter

Tidligere i sommer fikk vår kjære mikrobloggingstjeneste Twitter et litt frynsete rykte etter utallige timer og dager nede. Nå ser det ut til at det er i orden igjen, men hvem kan vel glemme hvordan det føltes?


Snutten ble funnet på NRKbeta, en gullgruve for alle som liker å leke med web 2.0! Takk til Øyvind Solstad som jobber der og tipset meg om hvordan jeg kunne endre koden så filmen passer på bloggen min.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg gapskrattet av denne!

Hvis du vil tilpasse størrelsen på den, er det bare å redigere embed-koden. Istedet for width="540", skriver du f.eks. 400. Så må du tilpasse høyden slik at proporsjonene blir riktige. Deretter limer du den inn.

Oyvind sa...

Wey! Der ble det video som passet! Kult!

Ingunn sa...

Takk for tips, Jørn! Jeg har alt fått hjelp av Øyvind på NRKbeta, så nå er det riktig. De gutta jobber visst døgnet rundt! Eller så er de like glade i jobben som oss.

merete sa...

Bruker ikke twitter sjøl, men leste jo om all frustrasjonen blandt de aktive, proffesjonelle bloggerne... og jo, overfører jeg det til msn her i huset, ser jeg at krise med stor K vil oppstå blandt de unge! Eller sms tjenesten...

Kan du ikke gå inn i malen og edre på vidden så den "tar" 500px bredde?
Jeg har gjort det, - se her:
endre vidde.
Ps. Ikke velg prosent og "float design! Jeg kan ikke fordra "float" fordi da endrer designet seg etter hvilken størrelse leseren har på vinduet/ pc-skjermen sin. Null kontroll, kan man si.

God helg!

Legg inn en kommentar

Jeg har flyttet, så kommentarer på denne bloggen blir ikke lenger fulgt opp. Du finner meg på http://ingunnkjolwiig.no