tirsdag 22. april 2008

Blogginnlegg nr 50

Jeg begynte denne bloggen 10. januar i år med dette innlegget. Lite ante jeg da om hva jeg satte i gang med! Nå har jeg altså nådd den første lille milepælen med 50 innlegg. Det er vel og bra, men det viktige er alt det jeg har lært i disse korte månedene. Plutselig har jeg fått enda et nettverk av flinke, kloke og innsiktsfulle mennesker. Kommunikasjonen i bloggosfæren er gull verdt. Min digitale kompetanse har økt i kvantesprang, og jeg har hatt mye moro med dette også. Jeg har også hatt veldig stor glede av det elevene skriver på bloggene sine, og jeg tror at mange av dem har oppdaget at blogging ikke er så "max fritids" (=for folk med fritidsproblemer) likevel!

-tante Nerda

2 kommentarer:

ŘÌ$H sa...

Gratulerer med "Golden Jubliee"! Jeg vil også takke deg for at du har introdusert blogging for oss, elever. Ikke minst har du innført veldig mye nytt i hverdagen vår og beriket oss med masse kunnskap. Tusen takk:)

Marita sa...

Grattis! Jeg passerte faktisk 70 i går, helt utrolig. Takk for mange gode innspill og ideer enn så lenge, regner med det kommer flere:)

Legg inn en kommentar

Jeg har flyttet, så kommentarer på denne bloggen blir ikke lenger fulgt opp. Du finner meg på http://ingunnkjolwiig.no