torsdag 13. november 2008

Mac-wannabe

I det siste har vi delvis konvertert til Mac hjemme. Det viser seg at flere i husstanden synes at Mac har et bedre brukergrensesnitt enn Microsoft. Selv har jeg fortsatt min trofaste tablet-pc, men på benken står det altså en iMac til barna (og meg), og min kjære har fått en Macbook. Tanken er at jeg skal få meg en egen iMac etterhvert. Siden jeg har stor sans for Ole Brumm synes jeg at vi nå får det beste av to verdener, slik han også sier ja takk, begge deler. Men det koster jo penger å oppgradere utstyrsparken. Derfor har jeg et forslag til alle dere skap-macere der ute - low-tech konvertering av en pc til Mac:

Bildet fant jeg på bloggen Life is not a race to be first finished som forøvrig er verdt turen til New Zealand.

5 kommentarer:

Anonym sa...

FLOTT! Den der konverteringa skal eg og klare, med min begrensa tekniske innsikt. Men eg er jo frå Hardanger, så epler - det kan eg!

Unknown sa...

Velkommen i macenes verden og med alle dens muligheter.
Klem

Anne Cathrine sa...

Artig bilde.

Eirik sa...

Ja, jeg tipset dere om det den gangen jeg var hjemme hos dere. Mac-er er som oftest litt enklere å forstå for de fleste, og bedre enn Windows på en god del områder.

Det bildet gir begrepet Hackintosh ny betydning.

Ingunn sa...

Hehe - moro! Husk å sjekke ut blogen til dama også.

Hackintosh, ja, det hadde vært noe! Men ikke for en digital immigrant som meg. Jeg er mer glad i å bruke maskinen enn å forstå den. Man kan jo kjøre fort med bil også uten å forstå hvordan motoren virker. Det holder å kunne skifte olje og slikt.

Legg inn en kommentar

Jeg har flyttet, så kommentarer på denne bloggen blir ikke lenger fulgt opp. Du finner meg på http://ingunnkjolwiig.no