onsdag 29. oktober 2008

Hva skal jeg vise og fortelle?

I går var Ann og jeg på Steinkjer vgs i Nord-Tøndelag og snakket om fagdager, steinkjerteamarbeid, IKT på Sandvika etc, og vi håper de fikk noe ut av å høre på oss. Det var i hvertfall veldig hyggelig å komme dit!

Jeg vil gjerne ha noen innspill fra dere som leser mine skriblerier her på bloggen: Dette skoleåret har jeg fått flere invitasjoner til andre skoler for å snakke om Sandvikas og min egen praksis. Det er både spennende og utfordrende. Folk er forskjellige, og selvsagt finnes det mange svar; men hvis jeg kommer til din skole - hva vil du aller helst at jeg skal snakke om da? Jeg håper på mange kommentarer!

3 kommentarer:

Vibeke Gilje Sanne sa...

Hei Ingunn

Det er så interessant å følge bloggen din! Du skriver veldig bra om relevante og spennende temaer, og krydrer det hele med fine bilder. Bloggen er et utmerket redskap for erfaringsdeling og erfaringsutveksling, og jeg er imponert over hvor langt du og dine "virituelle kollegaer" (Marita Aksnes m.fl). er kommet. Jeg har mang en gang tenkt at jeg vil melde meg inn den pedagogiske diskusjonen, men foreløpig har jeg altså holdt meg i konsumentrollen (og skylder på den berømmelige tidsklemma).

Vel, takket være tips og råd fra deg og Marita, har jeg opprettet en blogg i historieklassen min. Jeg er fersk i læreryrket og har en lang vei å gå, men jeg ser at bloggen åpner for mange spennende muligheter.

Jeg jobber på Brundalen videregående skole i Trondheim, og kunne gjerne ønske meg at skolen kunne få besøk av deg. Da ville jeg nok at du skulle legge vekt på de erfaringene du har gjort med bruk av blogg i undervisningssammmenheng. Og kanskje spesielt om hvordan blogging kan føre til utvikling av skriveferdigheter- og skriveglede.

Du skriver at du har fått flere invitasjoner fra skoler rundt om i landet. Jeg har lyst til å høre med faglederen min om vi kan invitere deg til Brundalen. Før jeg hører med ham, kunne det være fint å vite om du kunne tenke deg flere turer til Trøndelag. Kanskje har du allerede planer om å komme til Trondheim, og at vi kunne kapre deg i den sammenheng?

Hilsen Vibeke

Ingunn sa...

Takk for veldig hyggelig tilbakemelding, Vibeke! Jeg er jevnt og trutt innom hos deg også, og du har fine blogger. Det ser ikke ut til at du har noe å lære av meg, klassebloggen din er veldig bra. Men jeg kan godt tenke meg å komme en tur til Trondheim etter jul, det hadde vært veldig fint - fredager er ideelt. Før jul er det ikke tid. Dersom det er aktuelt er det fint om du sender meg en mail.

Ingunn

Vibeke Gilje Sanne sa...

Takk for det, Ingunn! Det var jo hyggelig å høre for en skarve nybegynner :-) Jeg har snakket med faglederen min. Han syntes det så interessant ut, men må se nærmere på det (økonomien setter en del rammer). En tanke som slo meg, er at fagnettverket i norsk er en ypperlig formidlingsarena. Fagnettverket arrangerer med ujevne mellomrom fagdager for alle norsklærerne i fylket. Jeg skal ta kontakt med de ansvarlige, og melder tilbake til deg på e-post.

Vibeke

Legg inn en kommentar

Jeg har flyttet, så kommentarer på denne bloggen blir ikke lenger fulgt opp. Du finner meg på http://ingunnkjolwiig.no