mandag 9. juni 2008

I'm The Boss

I dag lå bekreftelsen i posthylla mi. Jeg er nå offisielt utnevnt til fagansvarlig/wikisjef/Web 2.0-instruktør på Sandvika vgs. Eller hva jeg skal kalle det. Uansett er det spenstig at sjefene gir meg en romslig ressurs slik at jeg kan drive mer med de tingene jeg har likt best å jobbe med i år, neste skoleår! Håper de ikke kommer til å angre på ressursbruken. Uansett er jeg mye flinkere til å planlegge enn til å rette, så det blir vel ikke så verst, og jeg gleder meg faktisk veldig til oppgaven! Resten av tiden skal jeg dedikere til to klasser i norsk på vg3. That's it. No more English for now.

Foto: Kiki Folletosa on Flickr

7 kommentarer:

EinarB sa...

Gratulerer, de har fått rett kvinne på rett plass! - Og de får garantert valuta for pengene..

LK sa...

Skal passe på å få deg godt ned på jorda igjen hvis jeg synes du lar sjefsrollen bli for dominerende. Ellers kommer jeg sikkert både til å benytte og utnytte kompetansen din på VG1.

Anonym sa...

Gratulerer! Dette er definitivt en klok satsing av skolen - du er heldig som jobber et sted hvor de skjønner at en slik satsing vil gi mangfold igjen. Venter spent på fortsettelsen!

merete sa...

Gratulerer! Kjempespennende å se hvor dette tar deg! (ja, for er du like god på å dele + faglig formidle til enhver i bloggerland som nå, ser jeg virkelig fram mot dette!!!)

Unknown sa...

Gratis! Gleder meg allerede :)
Jeg har gått ned til 70% stilling for å få mer tid til å drive med slikt. Kanskje det snur en gang hos oss?

Det er bra å ha foregangspersoner å vise til, dersom det skulle vise seg en liten åpning.

Anonym sa...

testing- får ikkje lov av wordpress å kommentere, nemlig

Anonym sa...

No gjekk det! Altså: Viss du les litt på bloggen min, ser du at eg har fått ein jobb som kanskje minner litt om din på vår skule, men eg trur, ved å lesa din blogg, at vi er i steinalderen i forhold til dykk. Håpar eg kan spørja deg litt om organisering etc, når eg er blitt litt klarare i hovudet på kva som eigentleg ligg i jobben min. No er eg litt forvirra - men på ein god måte!

Legg inn en kommentar

Jeg har flyttet, så kommentarer på denne bloggen blir ikke lenger fulgt opp. Du finner meg på http://ingunnkjolwiig.no