søndag 22. juni 2008

Hovefestivalen

vær arendal

Alle som var på Hovefestivalen i fjor husker sikkert at det regnet stort sett hele tiden. Derfor er det hyggelig å konstatere at årets festival får bedre vær. Selv skal jeg starte min ferieturne med en tur dit på tirsdagen, og jeg gleder meg! The Kooks og Vampire Weekend er blant de bandene jeg får med meg. Jeg lover å holde meg beskjedent i bakgrunnen og ikke gjørmebade, bli uanstendig full eller stagedive. Bare i tilfelle noen ble bekymret for hva en førtis som meg kan finne på, altså.

Tittelbildet på bloggen min er forresten fra Hove, et sted jeg har mange gode minner knyttet til. Der går det an å tenke lange tanker. Men ikke når det er rockefestival - det er noe helt annet.

4 kommentarer:

Marita sa...

Kos deg på Hove! Jeg var der i regnet i fjor... I år blir det Buktafestivalen i Tromsø på meg, håper det blir noen flere varmegrader der enn i fjor, 8 grader er litt kaldt i juli:)

jeanette tranberg sa...

Var der også i fjor - i solen, siste dagen med My Chemical Romance. Spiller dem i bilen fremdeles :)

Anonym sa...

Stagediving kan anbefales, men pass på nedslaget. Det var det jeg glemte i Bergen i april, og det kostet meg en skulder ute av ledd ;-)
/øystein

Ingunn sa...

Jeg var der også i fjor, på fredagen, og jeg må innrømme at det ble mye regn og lite kult. Men i år har jeg plukket meg ut noen band jeg liker, så jeg er bedre forberedt! Stagediving får vi drive med på konferanser, Øystein, det kan jo alltids sprite opp stemningen litt;)

Legg inn en kommentar

Jeg har flyttet, så kommentarer på denne bloggen blir ikke lenger fulgt opp. Du finner meg på http://ingunnkjolwiig.no