fredag 23. januar 2009

Så ble jeg endelig tagget!

De siste ukene har jeg sett en pussig farsott spre seg gjennom den engelskspråklige edublogosfæren, "The 7 things you don't need to know about me-meme". Det har vært artig å lese litt om personene bak bloggene, og det er vel også hensikten. Jeg har lurt på om det ville fenge hos oss, og det gjorde det - i dag ble jeg tagget av Guttorm. Nå gjenstår det å se om det er artig å finne ut sju ting om meg som dere nok ikke visste fra før:

1. Jeg har en mor som er født i Kina
2. Jeg har brukt dette blogginnlegget til å teste ut Scribefire for Mac
3. Jeg har vunnet en quiltekonkurranse (NQT i Odense 2000)
4. Jeg hadde en spesialavtale med biblioteket om å få låne så mange bøker jeg ville som barn selv om det egentlig var en begrensning på 2 bøker i uka
5. Jeg elsker sushi
6. Jeg er ikke glad i å gå på ski (der ble det endelig sagt)
7. Jeg drømmer fortsatt om å reise jorda rundt


Dett var dett. Så gjenstår det å finne sju stykker som ikke allerede er tagget - en utfordring siden Guttorm og June har forsynt seg grovt allerede: Liv Kristin, Anne Cathrine, Ann og Merete faller meg først inn. Så må det bli Svend Andreas, Frøydis og Jeanette. Dere er tagget!

Og så leter jeg etter en bra erstatning for Live Writer til Mac-en min.... ScribeFire var ikke helt det jeg trenger.

5 kommentarer:

merete sa...

Takker :-)

Vet jeg at jeg leste om dette bloggerverktøyet i et eller annet "større" bloggermiljø, men kan ikke finne tilbake til vurderingen. Men her er i hvert fall linken til programmet:

http://illuminex.com/ecto/

LK sa...

Jasså du; det er slik du behandler dine små uskyldige følgesvenner... Jeg har ikke like stort bloggnettverk som deg, men tenkte at det kunne være morsomt å tagge elevene. Kanskje det kan bli litt mer fart i bloggene deres?

Ingunn sa...

@merete: Takk for tipset, skal sjekke det ut!

@LK: God ide å tagge elevene! Tror nok ikke alle vil like det like godt, men what's new? Du trenger jo ikke å gi dem anmerkninger for å unnlate å følge opp ;)

Ann S. Michaelsen sa...

Hei Ingunn!

Morsomt! Jeg tar utfordringen (når jeg får tid hehe). Skal sende den videre til elever jeg også så ser vi hva som skjer. Du har jo dessuten brukt opp de jeg kunne spurt (kjenner ikke så mange jeg! hehe)

June sa...

Utrolig hvor fort dette spredde seg, men viser og hvor lite miljøet egentlig er når alle bloggerne "fort ble brukt opp".

Legg inn en kommentar

Jeg har flyttet, så kommentarer på denne bloggen blir ikke lenger fulgt opp. Du finner meg på http://ingunnkjolwiig.no