tirsdag 1. desember 2009

Hva er Norges beste blogger?

Jeg har fått en hyggelig invitasjon fra Sonitus om å delta i kåringen av Norges beste blogger. Dette er videreføringen av en omfattende kåring som har pågått hvert år siden 2006, kalt Tordenbloggen. Det er en morsom utfordring, og jeg har veldig lyst til å være med, men ikke egentlig tid! Innen 6. desember må jeg sende inn en liste over de ti bloggene jeg synes har vært best i 2009. Bare ti?! En umulig oppgave. Jeg leser nok aller mest fag- og skoleblogger, og det er så mange å velge mellom at jeg blir helt opprådd. Men dersom dere hjelper til kan det kanskje gå? Jeg kommer til å velge ut noen av de bloggene som får flest stemmer, men det blir mitt privilegium å legge til andre blogger og/eller endre rekkefølge på den endelige listen. NB: Jeg kan ikke nominere meg selv, så dersom du synes at bloggen min hører med på lista er det veldig hyggelig, men den kommer ikke til å bli nominert. Vil du være med og påvirke hva som skal havne på listen min, kan du komme med forslag her. Det går også fint an å stemme flere ganger på den samme bloggen, eller stemme på flere ulike blogger.


Foto: “Blogopoly” av Jamison, CC-lisensiert på flickr

5 kommentarer:

Tor Espen sa...

Håper du deler med oss hvilke blogger som er foreslått... Regner med at mange av forlagene er http://tanketraader-ingunn.blogspot.com ;-)

Ingunn sa...

Det er klart! Jeg glemte forresten å skrive at jeg ikke kan nominere meg selv. Men dere andre kan selvsagt nominere egen blogg siden skjemaet er anonymt ;)

Anonym sa...

Hei Ingunn!

Ikke lett dette med nominasjoner og å skulle plukke fra øverste hylle. Når vet en når øverste hylle er nådd?

Jeg er relativt ny blogger selv, men har allerede sendt inn forslag. Puh! Ferdig med den runden, så da er det bare å vente på resultatene.

I leting etter kandidater, fant jeg en blogg som er opptatt av skoleblogger. Kan hende er det noen tips for deg på bloggen hans?

http://www.bardvegard.no/2009/02/skulebloggar

Lykke til!

Hanne sa...

Jeg sitter med min egen nominasjonsliste som skal sendes til Sonitus, og jeg har i hvert fall både lov og lyst til å nominere deg. Så da gjør jeg det. :)

Ingunn sa...

Maria: Velkommen hit! Jeg har så mange jeg burde nevne på en slik liste at det ble veldig vanskelig. Etter å ha fått litt hjelp av noen av leserne mine ble det litt enklere. Nå er listen min sendt, og jeg skal publisere resultatet av avstemningen så fort jeg får tid. Takk for tipset om Solhjells blogg!

Hanne: Tusen takk, det var hyggelig å høre! Heldigvis stod du allerede på min liste før jeg leste dette, så lesegleden er tydeligvis gjensidig.

Legg inn en kommentar

Jeg har flyttet, så kommentarer på denne bloggen blir ikke lenger fulgt opp. Du finner meg på http://ingunnkjolwiig.no